Du visar för närvarande Premiär på Hållbaren med Oria

Premiär på Hållbaren med Oria

  • Inläggskategori:Nyheter

Välkomna till premiären av Hållbaren. Det är en after work kunskapsdelning, inspiration och samtal och med möjlighet att knyta nya kontakter. Evenemanget är kostnadsfritt.

Denna kväll intervjuas ABB:s hållbarhetschef Lena Westerholm om bland annat vad hon vill fokusera på inom hållbarhetsområdet. Sandhya Randberg berätta sedan kort om sin indienresa då hon träffade kvinnliga bomullsodlare som odlar ekologisk Fairtrade-bomull i Odisha.

Vi kommer också få se ett kortare framträdande av Jonas och Mathias, improvisatörsduon.

Hållbaren arrangeras av mig Sandhya Randberg (vd för Oria ) med hjälp av mina vänner. Jag tycker det är mycket viktigt att vi ökar takten i vårt klimat- och hållbarhetsarbete och jag hoppas att Hållbaren kan bidra till att inspirera, skapa möjligheter och samarbeten för en hållbar utveckling i Västerås.

17.00. Hållbaren öppnar. Mingel.
17.30. Föreläsning och samtal
18.15. Mingel och samtal.

Välkomna !